Порівняльний аналіз правового регулювання часу відпочинку в Україні та країнах Європейського Союзу - Дуравкіна, Н. І.; Duravkina, N. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5075-9109 (Порівняльно-аналітичне право. - 2018. - № 2. - С. 165-167, 2018)
Стаття присвячена дослідженню правового регулювання часу відпочинку в України та країнах Європейського Союзу. Проведено порівняльний аналіз правового регулювання щорічних відпусток, святкових і неробочих днів, наявності соціальних відпусток. Визначено відмінність у законодавчих актах України та Франції, Польщі, Великобританії та інших країн Європи.

The article is devoted to the study of legal regulation of leisure time in Ukraine and the countries of the European Union. A comparative analysis of the legal regulation of annual leave, holiday and non-working days, and the availability of social leave had carried out. The distinction was made in the legislative acts of Ukraine and France, Poland, Great Britain and other European countries by author.

Статья посвящена исследованию правового регулирования времени отдыха в Украине и странах Европейского Союза. Проведен сравнительный анализ правового регулирования ежегодных отпусков, праздничных и нерабочих дней, наличия социальных отпусков. Определены отличия в законодательных актах Украины и Франции, Польши, Великобритании и других стран Европы.
Comparative analysis of the legal regulation of leisure time in Ukraine and European Union
Дуравкіна, Н. І. Порівняльний аналіз правового регулювання часу відпочинку в Україні та країнах Європейського Союзу [Електронний ресурс] / Н. І. Дуравкіна // Порівняльно-аналітичне право. - 2018. - № 2. - С. 165-167. - Режим доступу: http://www.pap.in.ua/2_2018/47.pdf.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; час відпочинку; время отдыха; rest time; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; зарубіжні країни; зарубежные страны; foreign countries; відпустка; отпуск; vacation; порівняльній аналіз; сравнительный анализ; comparative analysis