Претензійно-позовна діяльність юридичної служби органів місцевого самоврядування - Коваленко, В. В.; Kovalenko, V. V. (Форум права. – 2013. – № 1. – С. 431–435, 2013)
З’ясовано зміст та значення претензійно-позовної діяльності юридичної служби органів місцевого самоврядування на підставі аналізу роботи юридичного департаменту Харківської міської ради та запропоновані пропозицій щодо удосконалення зазначеної діяльності.

Maintenance and value of claim-lawsuit activity of legal service of organs of local selfgovernment are found out on the basis of analysis of work of legal department of the Kharkiv town council and offered suggestions in relation to the improvement of the marked activity.

Выяснено содержание и значение претенциозно-исковой деятельности юридической службы органов местного самоуправления на основании анализа работы юридического департамента Харьковского городского совета и предложены пути ее усовершенствования.
Claim-Lawsuit Activity of Legal Service of Organs of Local Self-Government
Претенциозно-исковая деятельность юридической службы органов местного самоуправления
Коваленко, В. В. Претензійно-позовна діяльність юридичної служби органів місцевого самоврядування [Електронний ресурс] / В. В. Коваленко // Форум права. — 2013. — № 1. — С. 431-435. — Режим доступу: http://archive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2013-1/13kvvomc.pdf.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи місцевого самоврядування; органы местного самоуправления; local self-government agencies; юридична служба; юридическая служба; legal service; претензійно-позова діяльність; претензионно-исковая деятельность