Взаємодія правоохоронних органів з банками, контролюючими та наглядовими органами при розслідуванні злочинів у банківській сфері - Корнієнко, В.В.; Korniienko, V.V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7682-1281 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 184 - 191, 2006)
Аналізується слідчо-судова практика економічноі злочинності в кредитно-фінансовій сфері, процес виявлення та розслідування корисливих злочинів в банківській сфері. Надаються рекомендації для більш ефективної співпраці між банками, контролюючими , наглядовими та правоохоронними органами.

The investigative and judicial practice of economic crime in the credit and financial sphere, the process of detecting and investigating self-serving crimes in the banking sphere are analyzed. Recommendations are provided for more effective cooperation between banks, supervisors, supervisors and law enforcement agencies.

Анализируется следственно-судебная практика экономической преступности в кредитно-финансовой сфере, процесс выявления и расследования корыстных преступлений в банковской сфере. Даются рекомендации для более эффективного сотрудничества между банками, контролирующими, надзорными и правоохранительными органами.
Корнієнко, В. В. Взаємодія правоохоронних органів з банками, контролюючими та наглядовими органами при розслідуванні злочинів у банківській сфері / В. В. Корнієнко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 184 - 191
Keywords: правоохоронні органи; правоохранительные органы; злочини у банківській сфері; преступления в банковской сфере; банківська сфера; банковская сфера; розслідування злочиннів; расследование преступлений; наглядові органи; надзорные органы; кредитно-фінансова сфера; кредитно-финансовая сфера; нормативно-правове регулювання; нормативно-правовое регулирование; фінансові злочини; финансовые преступления; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина