Методичні рекомендації щодо особливостей досудового розслідування стосовно окремої категорії осіб - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Бондаренко, О. О.; Bondarenko, O. O.; Глобенко, Г. І.; Globenko, G. I.; Даниленко, А. В.; Danylenko, A. V.; Кочура, О. О.; Kochura, O. O.; Романюк, В. В.; Romaniuk, V. V.; et al. (Актуальні питання діяльності слідчих підрозділів органів внутрішніх справ України : зб. наук. пр. ф-ту підгот. фахівців для підрозділів слідства ХНУВС за 2013 р. – Харків: НікаНова, 2014. – С. 173-192, 2013)
У методичних рекомендаціях наведено особливості здійснення досудового розслідування стосовно окремої категорії осіб, зазначених у переліку ст. 480 КПК України.

The methodological recommendations shows the specifics of pre-trial investigation considering a specific category of persons specified in the list of Article 480 of the Criminal Code of Ukraine.

В методических рекомендациях приведены особенности осуществления досудебного расследования в отношении отдельной категории лиц, указанных в перечне ст. 480 УПК Украины.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; досудебное расследование; pre-trial investigation; особливий порядок кримінального провадження; повідомлення про підозру; уведомление о подозрении; окремі категорії осіб; інформування службових осіб; народний депутат України; народный депутат Украины; MP of Ukraine; суддя Конституційного Суду України; судді; судьи; judges; кандидат у Президенти України; уповноважений Верховної Ради України з прав людини; голова Рахункової палати; адвокат; attorney; Генеральний прокурор України; методичні рекомендації