Адаптивне тестування знань у дистанційному навчанні - Можаєв, О. О.; Mozhaiev, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1412-2696; Горелов, О. Ю.; Horelov, O. Yu. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) . – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 171-173., 2020)
Стаття присвячена системам адаптивного тестування знань студентів. The article is devoted to the systems of adaptive testing of students' knowledge. Статья посвящена системам адаптивного тестирования знаний студентов.
Можаєв, О. О. Адаптивне тестування знань у дистанційному навчанні / Олександр Олександрович Можаєв, Олександр Юрійович Горелов // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 171-173.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адаптивне тестування; adaptive testing; адаптивное тестирование