Деякі аспекти розробки інформаційної системи управління кадрового забезпечення підрозділів Національної поліції України - Грінченко, Є. М.; Grinchenko, Ye. M.; Демидов, З. Г.; Demydov, Z. G.; Колмик, О. О.; Kolmyk, O. O. (Застосування інформаційних технологій у діяльності НПУ : матеріали наук.-практ. семінару (м. Харків, 21 груд. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 50-52, 2018)
Розглядається варіант інформаційної системи управління персоналом для силових структур від науково-дослідної лабораторії захисту інформації та кібербезпеки.

A version of the personnel management information system for security agencies from the research laboratory of information protection and cyber security is being considered.

Рассматривается вариант информационной системы управления персоналом для силовых структур от научно-исследовательской лаборатории защиты информации и кибербезопасности.
Грінченко, Є. М. Деякі аспекти розробки інформаційної системи управління кадрового забезпечення підрозділів Національної поліції України / Євген Миколайович Грінченко, Захар Григорович Демидов, Олег Олександрович Колмик // Застосування інформаційних технологій у діяльності НПУ : матеріали наук.-практ. семінару (м. Харків, 21 груд. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутрішніх справ, Каф. інформ. технологій. – Харків, 2018. – С. 50-52.
Keywords: кадровое обеспечение; кадрове забезпечення; staffing; информационная система управления; інформаційна система управління; management information system; управление персоналом; управління персоналом; personnel management; лаборатория кибербезопасности; лабораторія кібербезпеки; cyber security lab; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine