Значення спортивних єдиноборств у житті курсантів ЗВО МВС України - Константинов, Д. В.; Konstantynov, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0431-7999; Грималяк, М. М.; Hrymaliak, M. M. (Наукова дискусія: питання педагогіки та психології: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 3-4 груд. 2021 р.). - Київ, 2021. - С. 82-85, 2021)
Висвітлено питання, які пов’язані з формуванням освітньо-професійного середовища у закладах вищої освіти МВС України, а саме популяризація спортивних єдиноборств серед перемінного складу. Визначено чинники, що впливають на рівень засвоєння ударних технік, розглянуто систему тренувань різного ступеня підготовленості.

Issues related to the formation of an educational and professional environment in institutions of higher education of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine are highlighted, namely the popularization of sports martial arts among the changing staff. Factors affecting the level of assimilation of percussion techniques were determined, and the training system of various degrees of preparedness was considered.

Освещены вопросы, связанные с формированием образовательно-профессиональной среды в учреждениях высшего образования МВД Украины, а именно популяризация спортивных единоборств среди переменного состава. Определены факторы, влияющие на уровень усвоения ударных техник, рассмотрена система тренировок разной степени подготовленности.
Константинов, Д. В. Значення спортивних єдиноборств у житті курсантів ЗВО МВС України / Константинов Д. В., Грималяк М. М. // Наукова дискусія: питання педагогіки та психології: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 3-4 груд. 2021 р.) / ГО «Київська наукова організація педагогіки та психології». - Київ, 2021. - С. 82-85.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Україна. Ukraine. Украина; заклади вищої освіти системи Міністерства внутрішніх справ; institutions of higher education of the system of the Ministry of Internal Affairs; заведения высшего образования системы Министерства внутренних дел; спортивне тренування; sports training; спортивная тренировка; спортивні єдиноборства; sports martial arts; спортивные единоборства; курсанти; cadets; курсанты