Коефіцієнти ефективності застосування заходів фізичного впливу правоохоронцями МВС України - Малолєпший, С. Б.; Maloliepshyi, S. B.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3225-7244; Калюжний, М. Г.; Kaliuzhnyi, M. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2030-3597; Хацаюк, О. В.; Khatsaiuk, O. V. (Честь і закон. - 2017. - № 1 (60). - С. 78-84, 2017)
Розглянуто проблему розроблення критеріїв, які дозволяють дослідити рівень ефективності застосування заходів фізичного впливу та визначити найбільш ефективну комбінацію прийомів для силового затримання правопорушників у різних умовах службово-бойової діяльності правоохоронців МВС України.

The problem of developing criteria that allow us to investigate the level of efficiency is considered the use of physical effects and determine the most effective combination of techniques for force detention of offenders in various conditions of military-fighting activities of law enforcement officers Ministry of Internal Affairs of Ukraine.

Рассмотрена проблема разработки критериев, позволяющих исследовать уровень эффективности применения мер физического воздействия и определить наиболее эффективную комбинацию приемов для силового задержания правонарушителей в различных условиях служебно-боевой деятельности правоохранителей МВД Украины.
The Coefficients of Effectiveness of Measures of Physical Impact by Law Enforcement Officers of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine
Малолепший, С. Б. Коефіцієнти ефективності застосування заходів фізичного впливу правоохоронцями МВС України / С. Б. Малолєпший, М. Г. Калюжний, О. В. Хацаюк // Честь і закон. - 2017. - № 1 (60). - С. 78-84.
Keywords: поліцейський; військовослужбовці; заходи фізичного впливу; спеціальна фізична підготовка; коефіцієнт ефективності; курсанти; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; police; полицейский; military personnel; военнослужащие; cadets; measures of physical influence; меры физического воздействия; курсанты; efficiency factor; коэффициент эффективности; special physical training; специальная физическая подготовка