Кібербулінг: суспільно небезпечне явище серед молоді - Сергієнко, Г. В.; Serhiienko, H. V. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.). - Харків, 2018. - С. 105 -108, 2018)
В статті досліджена проблема кібербулінгу як суспільно небезпечного явища серед молоді.

The article explores the problem of cyberbullying as a socially dangerous phenomenon among young people.

В статье исследована проблема кибербуллинга как общественно опасного явления среди молодежи.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; кібербулінг; кибербуллинг; cyberbullying