Виборча система в Україні: пошук оптимальної моделі - Марцеляк, О. В.; Martseliak, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 73-84., 2007)
Викладено аналіз існуючих у світі різновидів виборчих систем в аспекті використання світового досвіду у вітчизняній практиці державотворення. Изложен анализ существующих в мире видов избирательных систем в аспекте использования мирового опыта в отечественной практике государственного строительства. The analysis of the types of electoral systems existing in the world in the aspect of the use of world experience in national practice of state formation is presented.
Марцеляк, О. В. Виборча система в Україні: пошук оптимальної моделі / О. В. Марцеляк // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 73-84.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; виборча система; избирательная система; мажоритарна виборча система; мажоритарная избирательная система; пропорційна виборча система; пропорциональная избирательная система; змішана виборча система; смешанная избирательная система; система єдиного голосу; система единого голоса; система кумулятивного вотуму; система кумулятивного вотума; типи виборчих систем; типы избирательных систем; Російська Федерація; Российская Федерация; виборче законодавство; избирательное законодательство; рейтинг кандидата