Проблеми діяльності кінологічних підрозділів Національної поліції України - Селюков, В. С.; Seliukov, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6690-6484 (Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 78-82, 2021)
Розглянуто проблеми кінологічних підрозділів поліції у забезпеченні публічної безпеки і порядку та протидії злочинності. Наголошено, що Національній поліції України варто все більше підтримувати ініціативи, пов’язані із розвитком службового собаківництва та службової кінології.

The problems of cynological police units in ensuring public safety and order and combating crime are considered. It was stressed that the National Police of Ukraine should increasingly support initiatives related to the development of service dog breeding and service cynology.

Рассмотрены проблемы кинологических подразделений полиции в обеспечении публичной безопасности и порядка, а также в противодействии преступности. Отмечено, что Национальной полиции Украины следует все больше поддерживать инициативы, связанные с развитием служебного собаководства и служебной кинологии.
Селюков, В. С. Проблеми діяльності кінологічних підрозділів Національної поліції України / Вадим Сергійович Селюков // Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 78-82.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; кінологічні підрозділи; кинологические подразделения; dog units; службові собаки; служебные собаки; service dogs; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience