Проведення експертизи під час судового розгляду - Щербаковський, М. Г.; Shcherbakovskyi, M. H.; Михайло Щербаковський (Ароцкеровські читання: зб. матеріалів засід., присвяч. 85-річчю від дня народж. видат. вченого-криміналіста Л. Ю. Ароцкера (м. Суми, 1-2 листоп. 2012 р.). – Харків: Харківськ. НДІ суд. експертиз, 2012. – С. 37–39, 2012)
Розглянуті ситуації залучення експерта в суді: до або після початку судового розгляду; експерта, який проводив експертизу на досудовому слідстві або нового експерта. Показана роль спеціаліста в надані допомоги спеціаліста у проведенні експертизи.

The article describes the situation of the involvement of the expert in court: before or after the beginning of judicial investigation; the expert who carried out the forensic examination on pre-trial investigation, or the new expert. Shown specialist help in the forensic examination.

Рассмотрены ситуации привлечения эксперта в суде: до или после начала судебного рассмотрения; эксперта, который проводил экспертизу на досудебном следствии или нового эксперта. Показана роль специалиста в оказании помощи в проведении экспертизы.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судова експертиза; судебная экспертиза; forensic expertise; судебное рассмотрение; судовий розгляд; спеціаліст; judicial investigation; specialist; forensic examination