Стан корупційної злочинності в оборонно-промисловому комплексі України - Кожушко, С. О.; Kozhushko, S. O. (Наше право. - 2021. - № 4. - С. 114-122, 2021)
Досліджено сучасний стан корупційної злочинності в оборонно-промисловому комплексі України. Встановлено та надано опис рівню, динаміці цього виду злочинності в контексті загальної економічної злочинності та економічної злочинності у сфері оборони. Охарактеризовано найбільш поширені корупційні схеми. Виявлено та аргументовано відтворення корупційної злочинності в ОПК як на нижчому (об’єктовому), середньому, так і вищому, системному, інституціоналізованому рівнях.

The current state of corruption crime in the defense-industrial complex of Ukraine is studied. A description of the level and dynamics of this type of crime in the context of general economic crime and economic crime in the field of defense is established and provided. The most common corruption schemes are characterized. The reproduction of corruption crime in the defense industry at the lower (object), medium, and higher, systemic, institutionalized levels is identified and argued.

Исследовано современное состояние коррупционной преступности в оборонно-промышленном комплексе Украины. Установлено и дано описание уровня, динамике этого вида преступности в контексте общей экономической преступности и экономической преступности в сфере обороны. Охарактеризованы наиболее распространенные коррупционные схемы. Выявлено и аргументировано воспроизводство коррупционной преступности в ОПК как на более низком (объектовом), среднем, так и высшем, системном, институционализированном уровнях.
The state of corruption crime in the defense-industrial complex of Ukraine
Кожушко, С. О. Стан корупційної злочинності в оборонно-промисловому комплексі України / Кожушко Сергій Олександрович // Наше право. - 2021. - № 4. - С. 114-122. - DOI: 10.32782/NP.2021.4.17.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; corruption; коррупция; протидія корупції; anti-corruption; противодействие коррупции; оборонно-промисловий комплекс; defense-industrial complex; оборонно-промышленный комплекс; економічна злочинність; economic crime; экономическая преступность; корупційна схема; corruption scheme; коррупционная схема; корупційна злочинність; corruption crime; коррупционная преступность