Кримінологічний аналіз латентності злочинів, що посягають на законну професійну діяльність журналістів - Підкопай, С. М.; Pidkopai, S. M. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 181-184, 2018)
Констатовано, що необхідно терміново розробити низку заходів, щодо зменшення латентності злочинів, які посягають на законну професійну діяльність журналістів, як базової умови підвищення ефективності протидії їх відтворенню.

It was established that it is necessary to urgently develop a number of measures to reduce the latency of crimes that encroach on the legitimate professional activity of journalists, as a basic condition for increasing the effectiveness of countering their reproduction.

Констатировано, что необходимо срочно разработать ряд мер по уменьшению латентности преступлений, посягающих на законную профессиональную деятельность журналистов, как базового условия повышения эффективности противодействия их воспроизводству.
Підкопай, С. М. Кримінологічний аналіз латентності злочинів, що посягають на законну професійну діяльність журналістів / Світлана Миколаївна Підкопай // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 181-184.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; журналісти; journalists; журналисты; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность; законна професійна діяльність журналістів; legal professional activity of journalists; законная профессиональная деятельность журналистов; латентність злочинів; latency of crimes; латентность преступлений; злочини, які посягають на законну професійну діяльність журналістів; кримінологічний аналіз; criminological analysis; криминологический анализ