Стан правового регулювання праці працівників фермерських господарств - Губський, С. М.; Hubskyi , S. M. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 1(16), т. 3. - С. 86-90, 2017)
Надано оцінку стану правового регулювання праці працівників фермерських господарств. Узагальнено, що на сьогоднішній день досить складно однозначно оцінити стан правового регулювання праці працівників фермерських господарств, адже з одного боку ми маємо велику кількість нормативно-правових актів, норми яких спрямовані на врегулювання трудових і пов’язаних із ними відносин у досліджуваній сфері, а з іншого, констатовано наявність цілої низки прогалин та недоліків відповідного законодавства.

In the article, on the basis of the analysis of the norms of the current legislation of Ukraine and scientific views of scientists, the estimation of the state of legal regulation of work of workers of farms is given. Generally speaking, it is quite difficult to assess unambiguously the current state of legal regulation of the work of farm workers, because on the one hand we have a large number of legal acts of different legal norms aimed at regulating labor and related relations in the research area, on the other, there are a number of gaps and shortcomings in the relevant legislation.

Дана оценка состоянию правового регулирования труда работников фермерских хозяйств. Обосновано, что на сегодняшний день достаточно сложно однозначно оценить состояние правового регулирования труда работников фермерских хозяйств, ведь с одной стороны мы имеем большое количество нормативно-правовых актов, нормы которых направлены на урегулирование трудовых и связанных с ними отношений в исследуемой сфере, а с другой, констатировано наличие целого ряда пробелов и недостатков соответствующего законодательства.
State of legal regulation of labor of farm workers
Состояние правового регулирования труда работников фермерских хозяйств
Keywords: правове регулювання; праця; працівники; фермерські господарства; нормативно-правовий акт; legal regulation; labor; employees; farms; regulatory act; правовое регулирование; труд; работники; фермерские хозяйства; нормативно-правовой акт