Мотивація як фактор інтенсифікації процесу навчання курсантів і студентів у ВНЗ МВС України - Тюріна, В. О.; Tyurina, V. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2308-1977 (Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 157-158, 2016)
Показано зв’язок інтенсифікації навчання з його активізацією, визначено умови і фактори інтенсифікації навчання, розглянуто мотивацію як фактор інтенсифікації навчання.

The connection between the intensification of training and its activation is shown, the conditions and factors of intensification of learning, motivation as a factor of intensification is considered teaching.

Показана связь интенсификации обучения с его активизацией, определены условия и факторы интенсификации обучения, рассмотрена мотивация как фактор интенсификации обучения.
Тюріна, В. О. Мотивація як фактор інтенсифікації процесу навчання курсантів і студентів у ВНЗ МВС України / Валентина Олександрівна Тюріна // Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 157-158.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; institutions of higher education with specific study conditions; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; інтенсифікація навчання; intensification of training; интенсификация обучения; мотивація; motivation; мотивация