Адміністративно-правове забезпечення права на працю громадян, засуджених до позбавлення волі в Україні - Почанська, О. С.; Pochanska, O. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3953-8660 (Право.ua. - 2020. - № 3. - С. 167-172, 2020)
Досліджено проблеми забезпечення права на працю громадян, засуджених до позбавлення волі. Надано загальну характеристику змісту права на працю, визначено його специфіку стосовно правового статусу засудженого. Проаналізовано особливості сучасного стану адміністративно-правового забезпечення та реалізації права на працю громадян, засуджених до позбавлення волі в Україні.

The problems of ensuring the right to work of citizens sentenced to deprivation of liberty were studied. A general description of the content of the right to work is given, and its specifics are determined in relation to the legal status of the convicted person. The features of the current state of administrative and legal support and implementation of the right to work for citizens sentenced to imprisonment in Ukraine are analyzed.

Исследованы проблемы обеспечения права на труд граждан, приговоренных к лишению свободы. Дана общая характеристика содержания права на труд, определена его специфика относительно правового статуса осужденного. Проанализированы особенности современного состояния административно-правового обеспечения и реализации права на труд граждан, приговоренных к лишению свободы в Украине.
Почанська, О. С. Адміністративно-правове забезпечення права на працю громадян, засуджених до позбавлення волі в Україні / Почанська Олена Сергіївна // Право.ua. - 2020. - № 3. - С. 167-172. - DOI: 10.32782/LAW.UA.2020.3.25.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правове забезпечення; administrative and legal support; административно-правовое обеспечение; права та свободи; rights and freedoms; права и свободы; право на працю; right to work; право на труд; засуджені до позбавлення волі; condemned to imprisonment; осуждённые к лишению свободы; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; пенітенціарна система; penitentiary system; пенитенциарная система