Технологічні підходи до побудови криміналістичної методики розслідування злочинів у сфері службової діяльності - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2015. – Вип. 30. Том 2. – С. 150–153, 2015)
У статті розкривається зміст терміна «технологія» та визначається сутність технологічного підходу до формування криміналістичних методик. Вказується на технологізацію злочинів у сфері службової діяльності та, відповідно, їх методики розслідування.

The article reveals the meaning of the term “technology” and determines the essence of technological approach to the formation of methods of crime investigating. Technologization of crimes in the area of service activity and according to criminalistical methods of their investigation are clarified.

В статье раскрывается содержание термина «технология» и определяется сущность технологического подхода к формированию криминалистических методик. Указывается на технологизацию преступлений в сфере служебной деятельности и, соответственно, их методики расследования.
Technological approaches to the construction of criminalistical methods of investigation of crimes in the area of service activity
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; технологічний підхід; Україна. Ukraine. Украина; криміналістична методика; злочини у сфері службової діяльності; технологія злочинної діяльності; технологія; technological approach; methods of crime investigating; crime in the area of service activity; criminal activity technology; technology; технологический подход; криминалистическая методика; преступления в сфере служебной деятельности; технология преступной деятельности; технология