Загальні положення адміністративного судочинства - Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0024-6070 (МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. Справ; за заг. ред. д-ра юрид. наук, проф. В. В. Сокуренка; [О. В. Брусакова, І. В. Панова, Д. В. Швець та ін.]. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 12-30., 2021)
Розглянуто поняття адміністративного судочинства, завдання адміністративного судочинства, предмет адміністративного судочинства, метод адміністративного судочинства, принципи адміністративного судочинства, зв'язок адміністративного судочинства з іншими галузями права, законодавство про адміністративне судочинство, форми адміністративного судочинства. The concept of administrative proceedings, tasks of administrative proceedings, subject of administrative proceedings, method of administrative proceedings, principles of administrative proceedings, connection of administrative proceedings with other branches of law, legislation on administrative proceedings, forms of administrative proceedings are considered. Рассмотрены понятие административного судопроизводства, задачи административного судопроизводства, предмет административного судопроизводства, метод административного судопроизводства, принципы административного судопроизводства, связь административного судопроизводства с другими отраслями права, законодательство об административном судопроизводстве, формы административного судопроизводства.
General provisions of administrative proceedings
Юшкевич О.Г. Загальні положення адміністративного судочинства. Адміністративне судочинство у схемах: навч. посіб. / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. Справ; за заг. ред. д-ра юрид. наук, проф. В. В. Сокуренка; [О. В. Брусакова, І. В. Панова, Д. В. Швець та ін.]. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 12-30.
Keywords: адміністративне судочинство; administrative proceedings; административное судопроизводство; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; адміністративна справа; правнича допомога; administrative case; principles; legislation; legal aid; административное дело; юридическая помощь