До питань подальшого удосконалення процедури досудового розслідування - Глобенко, Г. І.; Globenko, G. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1533-9213 (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 24-25 трав. 2019 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2019. – С. 117-119, 2019)
Розглянуті питання подальшого удосконалення процедури досудового розслідування в кримінальному провадженні після прийняття Кримінального процесуального кодексу України 2012 року.

The issues of further improvement of the pre-trial investigation procedure in criminal proceedings after the adoption of the 2012 Criminal Procedure Code of Ukraine were considered.

Рассмотрены вопросы дальнейшего совершенствования процедуры досудебного расследования в уголовном производстве после принятия Уголовного процессуального кодекса Украины 2012 года.
Глобенко, Г. І. До питань подальшого удосконалення процедури досудового розслідування / Г. І. Глобенко // Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 24-25 трав. 2019 р.) / МВС України, Сум. філія Харків. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2019. – С. 117-119.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; удосконалення; досудебное расследование; усовершенствование; pre-trial investigation