Характеристика підзаконних нормативно-правових актів у сфері оборони - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Актуальні проблеми держави і права.- 2015. - Вип. 75. - С. 16-22, 2015)
У статті здійснено аналіз підзаконних нормативно-правових актів, якими врегульовано відносини у сфері оборони. Автором наголошено на недоліках цих актів та запропоновано зміни та доповнення до деяких із них.

In this scientific article the analysis of regulatory legal acts which regulated relations in the field of defense. The author emphasized the disadvantages of these acts and proposed amendments to some of them.

В статье осуществлен анализ подзаконных нормативно-правовых актов, которыми урегулированы отношения в сфере обороны. Автором отмечено недостатках данных актов и предложены изменения и дополнения в некоторые из них.
Характеристика подзаконных нормативно-правовых актов в сфере обороны
Characteristics of subordinate normative acts in the field of defense
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; оборона країни; defense of the country; оборона страны; національна безпека; национальная безопасность; national security; правове регулювання; правовое регулирование; нормативно-правовий акт; normative and legal act; нормативно-правовой акт