Тенденції розвитку системи оцінки діяльності органів внутрішніх справ: пошук оптимальної моделі - Мальцев, В. В.; Maltsev, V. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 426-431, 2004)
Проаналізовано тенденції розвитку системи оцінки діяльності органів внутрішніх справ: пошук оптимальної моделі. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы тенденции развития системы оценки деятельности органов внутренних дел: поиск оптимальной модели. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The tendencies of development of the system of evaluation of the activity of law enforcement agencies are analyzed: search for the optimal model. Practical recommendations are given to address these issues.
Мальцев, В. В. Тенденції розвитку системи оцінки діяльності органів внутрішніх справ: пошук оптимальної моделі / В. В. Мальцев // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 426-431.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; тенденція; trend; тенденция; розвиток; развитие; development; модель; model