Синхронізація понятійного апарату теорії протидії злочинності - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517; Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258 (Вісник Кримінологічно асоціації України. - 2018. - № 2(19). - С. 93-100, 2018)
Проаналізовано сучасний стан системи кримінологічних понять і категорій протидії злочинності. Визначено її особливості та проблемні моменти розуміння. Наведено додаткові аргументи на користь уніфікації наукової термінології, її логічного структурування та смислового навантаження.

The article is devoted to the analysis of the current state of the criminological concepts system and categories of combating crime. Its features and problem points of understanding are determined. Additional arguments are presented in favour of the unification of scientific terminology, its logical structuring and semantic load.

Проанализировано современное состояние системы криминологических понятий и категорий противодействия преступности. Определены ее особенности и проблемные моменты понимания. Приведены дополнительные аргументы в пользу унификации научной терминологии, ее логического структурирования и смысловой нагрузки.
Синхронизация понятийного аппарата теории противодействия преступности
Synchronization of the conceptual apparatus of the theory of crime anticipation
Бандурка, О. М. Синхронізація понятійного апарату теорії протидії злочинності / Олександр Маркович Бандурка, Олексій Миколайович Литвинов // Вісник Кримінологічно асоціації України. - 2018. - № 2(19). - С. 93-100.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; преступность; противодействие преступности; профилактика преступности; предупреждение; превенция; понятия; злочинність; протидія злочинності; профілактика злочинності; попередження; превенція; поняття; crimes; counteraction to crimes; prevention; combating crime; term