Тренінги особистісного зростання як ресурс розвитку персоналу - Харченко, С. В.; Kharchenko, S. V.; Лежух, І. С.; Lezhukh, I. S.; Доценко, В. В.; Dotsenko, V. V.; Svitlana Kharchenko; Вікторія Доценко (Молодіжний економічний дайджест. – 2015. – № 2-3 (5-6). – С. 273-279, 2015)
В представленій роботі аналізуються особливості тренінгу особистісного зростання як можливого ресурсу підвищення ефективності функціонування організації та збагачення її культурного потенціалу. Розглядаються такі важливі складові психологічного тренінгу як розвиток групи та зворотній зв'язок. Особлива уваги приділена аналізу тих ознак шахраїв від психології, які пропанують заходи з сумнівними для учасників групи наслідками. Представлений тренінг «Життєконструювання особистості».

The article is devoted to analysis the features of training of personality advance as a possible resource of increase of efficiency of functioning of organization and enriching of its cultural potential. Authors are examined such important constituents of the psychological training as development of group and feed-back. Special attention spared to the analysis of those signs of swindlers from psychology, that offer measures with doubtful for the participants of group consequences. Presented training of «Lifeconstruction of personality».

В представленной работе анализируются особенности тренинга личностного роста как возможного ресурса повышения эффективности функционирования организации и обогащения ее культурного потенциала. Рассматриваются такие важные составляющие психологического тренинга как развитие группы и обратная связь. Особенная внимания уделена анализу тех признаков мошенников от психологии, которые предлагают мероприятия с сомнительными для участников группы последствиями. Представленный тренинг «Жизнеконструирования личности».
Тренинги личностного роста как ресурс развития персонала
Trainings of personality advance as resource development of personnel
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; соціально-психологічний тренінг; тренінг особистісного зростання; особистість; тренінг «Життєконструювання особистості»; socially-psychological training; training of personality advance; personality; training of «Lifeconstruction of personality»; социально-психологический тренинг; тренинг личностного роста; личность; тренинг «Жизнеконструирования личности»