Судова експертиза як засіб отримання доказової інформації з відкритих джерел Інтернету - Щербаковський, М. Г.; Shcherbakovskyi, M. H.; Михайло Щербаковський (Криміналістика та судова експертиза у ХХІ столітті : матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару (м. Київ, 30 травня 2024 р.). - Київ : ДНДЕКЦ МВС України, 2024. - С. 279-282, 2024)
Доведено, що основним процесуальним способом формування доказів на основі комп’ютерних даних із відкритих джерел Інтернету має стати проведення судової експертизи.

It has been proven that the main procedural method of forming evidence based on computer data from open Internet sources should be forensic examination.

Доказано, что основным процессуальным способом формирования доказательств на основе компьютерных данных открытых источников Интернета должно стать проведение судебной экспертизы.
Keywords: Україна; криміналістика; кримінальний процес; докази; цифрові докази; докази з відкритих джерел Інтернету; Інтернет; судова експертиза; Ukraine; digital evidence; evidence; Internet; forensic examination; criminalistics; Украина; цифровые доказательства; Интернет; судебная экспертиза; криминалистика