Поняття та принципи діяльності публічної адміністрації - Кравцова, Т. М.; Kravtsova, T. M.; Солонар, А. В.; Solonar, A. V. (Форум права. – 2010. – № 4. – С. 522–525, 2010)
Розкривається поняття публічної адміністрації, визначено основні властивості, притаманні даному поняттю та перелік принципів, на основі яких ґрунтується діяльність публічної адміністрації.

The sense of concept of public administration reveals, the basic properties inherent in given concept and the list of principles on which basis activity of public administration is carried.

Раскрывается смысл понятия публичной администрации, определены основные свойства, присущие данному понятию и перечень принципов, на основе которых осуществляется деятельность публичной администрации.
Concept and Principles of Activity of Public Administration
Понятие и принципы деятельности публичной администрации
Кравцова , Т. М. Поняття та принципи діяльності публічної адміністрації [Електронний ресурс] / Т. М. Кравцова, А. В. Солонар // Форум права. – 2010. – № 4. – С. 522–525 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010- 4/10ktmdpa.pdf.
Кравцова Т. М., Солонар А. В. "Поняття та принципи діяльності публічної адміністрації." Форум права 4 (2010): 522-525.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; публічна адміністрація; органи виконавчої влади; виконавчі органи місцевого самоврядування; публичная администрация; органы исполнительной власти; исполнительные органы местного самоуправления; public administration; authorities; local self-government agencies