Актуальні проблеми правового забезпечення господарської діяльності в Україні - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Факультет права та масових комунікацій; Кафедра правового забезпечення господарської діяльності (Харків : ХНУВС, 2015. – 224 с., 2015)
У виступах учасників круглого столу надано комплексний аналіз актуальних проблем правового забезпечення господарської діяльності; досліджено сучасні проблеми оподаткування господарської діяльності; визначено актуальні питання правового забезпечення банківської діяльності та фінансування господарюючих суб’єктів; вивчено сучасні правові проблеми інвестиційної діяльності; проаналізувано актуальні питання екологічного, земельного та водного права; визначено шляхи вирішення сучасних правових проблем трудового права, права соціального забезпечення та страхування. Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів.

A complex analysis of topical issues of legal coverage of an agricultural activity is given in speeches of participants of the round table; modern challenges of taxation of an agricultural activity are examined; topical issues of legal coverage of support of banking business and financing of economic entities; modern legal issues of investment activity are learnt; topic matters of ecological, land and water law are analyzed; ways for settlement of legal challenges of labour law, social welfare law and insurance are determined. For scientists, lecturers, practical officers, students.

В выступлениях участников круглого стола предоставлено комплексный анализ актуальных проблем правового обеспечения хозяйственной деятельности; исследованы современные проблемы налогообложения хозяйственной деятельности; определены актуальные вопросы правового обеспечения банковской деятельности и финансирования хозяйствующих субъектов; изучено современные правовые проблемы инвестиционной деятельности; проанализувано актуальные вопросы экологического, земельного и водного права;  определены пути решения современных правовых проблем  трудового права, права социального обеспечения и страхования.  Для научных работников, преподавателей, практических работников, студентов.
матеріали круглого столу; (м. Харків, 12 березня 2015 р.)
Актуальні проблеми правового забезпечення господарської діяльності в Україні : матеріали круглого столу ; (м. Харків, 12 березня 2015 р.) / МВС України; Харківський національний університет внутрішніх справ, Факультет права та масових комунікацій, Кафедра правового забезпечення господарської діяльності. – Харків : ХНУВС, 2015. – 224 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Україна. Ukraine. Украина; господарська діяльність; хозяйственная деятельность