Проблеми надання безоплатної правової допомоги в умовах воєнного стану - Бандурка, С. С.; Bandurka, S. S. (Війна в Україні: зроблені висновки та незасвоєні уроки: зб. тез Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Львів, 22–23 лют.о 2024 р.) / МВС України, Львів. держ. ун-т внутр. справ, НАПН України, Консульт. місія ЄС. – Київ – Львів – Харків, 2024. – С. 74-76, 2024)
Розкрито сучасні проблеми надання безоплатної правової допомоги в умовах воєнного стану в Україні.

Modern problems of providing free legal aid in the conditions of martial law in Ukraine are revealed.

Раскрыты современные проблемы предоставления бесплатной правовой помощи в условиях военного положения в Украине.
Keywords: Україна; умови воєнного стану; безоплатна правова допомога; безоплатна правнича допомога; Ukraine; martial law conditions; free legal aid; Украина; правове регулювання; условия военного положения; бесплатная правовая помощь; адвокат