Моделювання растрових зображень при побудові методів стегоаналізу - Кириченко, Г. С.; Kyrychenko, H. S.; Зацеркляний, М. М.; Zatserklianyi, M. M. (Право і безпека. -2008. - №1, т. 7. - С. 111 -115, 2008)
Використання програмних стеганоаналітичшсс інструментів покращує захищеність систем. В статті запропоновано новий підхід до моделювання зображень. Запропонований метод можна використати як при розробці стегоноанаїітнчн их методів, так і при розробці багатофункціональної системи аналізу зображень.

The use of software steanoanalytical tools improves the security of systems. The article proposes a new approach to image modeling. The proposed method can be used both in the development of steganoanayitnchn their methods, and in the development of a multifunctional image analysis system.

Использование программных стеганоаналитичшсс инструментов улучшает защищенность систем. В статье предложен новый подход к моделированию изображений. Предложенный метод может быть использован как при разработке стегоноанаиитнчн ых методов, так и при разработке многофункциональной системы анализа изображений.
Кириченко, Г. С. Моделювання растрових зображень при побудові методів стегоаналізу / Г. С. Кириченко, М. М. Зацеркляний // Право і безпека. -2008. - №1, т. 7. - С. 111 -115.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; стегоаналіз; моделювання растрових зображень; растрові зображення; стегоанализ; stegoanalysis; растровые изображения; bitmap images; моделирование растровых изображений