Проблеми кримінального процесуального законодавства та шляхи їх розв’язання. Частина 1 - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків : Харків. нац. ун-т. внутр. справ, 2016. - 136 с., 2016)
У збірнику знайшли відображення наукові розробки науково-педагогічних працівників, ад’юнктів, здобувачів Харківського національного університету внутрішніх справ та інших юридичних вузів України, присвяченні розкриттю проблем, що існують в основних галузях правоохоронної і правозастосовної діяльності при застосуванні чинного КПК України та нагальні проблеми і шляхи його вдосконалення на сучасному етапі реформування системи правоохоронних органів і суду України. Збірник буде цікавим для науковців, правоохоронців практиків, ад’юнктів, аспірантів, здобувачів, курсантів, студентів та слухачів вищих навчальних закладів юридичного профілю.

The collection reflects the scientific developments of scientific and pedagogical workers, postgraduates of military Universities, degree seeking students of Kharkiv National University of Internal Affairs and other law schools of Ukraine, devoted to the solution of problems that exist in the main areas of law enforcement and legal-enforcement activities while applying the current Criminal Procedural Code of Ukraine and the urgent problems and ways of its improvement at the present stage of reforming the system of law enforcement agencies and the court of Ukraine. The collection will be interesting for scholars, law enforcement practitioners, postgraduates of military Universities, graduate students, degree seeking students, cadets and students of higher educational institutions within the law area.

В сборнике нашли отражение научные разработки научно-педагогических работников, адъюнктов, соискателей Харьковского национального университета внутренних дел и других юридических вузов Украины, посвященные раскрытию проблем, существующих в основных отраслях правоохранительной и правоприменительной деятельности при применении действующего УПК Украины. А также рассмотрены насущные проблемы и пути совершенствования уголовно-процессуального законодательства на современном этапе реформирования системы правоохранительных и судебных органов Украины. Сборник будет интересен ученым, правоохранителям - практикам, адъюнктам, аспирантам, соискателям, курсантам, студентам и слушателям высших учебных заведений юридического профиля.
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції
Частина 1
Проблеми кримінального процесуального законодавства та шляхи їх розв’язання : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф.: ч. 1 (м.Харків, 23 листоп. 2016 р.)/ МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2016. – 136 с.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; Кримінальний процесуальний кодекс України; Уголовный процессуальный кодекс Украины; Criminal Procedure Code of Ukraine; кримінальне провадження; уголовное производство; criminal proceedings