Слідчі огляди у злочинах, скоєних з використанням комп’ютерної техніки - Стратонов, В. М.; Stratonov, V. M.; Захарченко, С. О.; Zakharchenko, S. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 49-55, 2003)
Зазначено, що злочини в сфері комп’ютерної інформації, незважаючи на їх незначну питому вагу у загальній структурі злочинності,складають реальну загрозу національній безпеці країни, оскільки вони все більше набувають транснаціонального організованого характеру, а спричинена ними шкода іноді не піддається підрахунку. Отмечено, что преступления в сфере компьютерной информации, несмотря на их незначительный удельный вес в общей структуре преступности составляют реальную угрозу национальной безопасности страны, поскольку они все больше приобретают транснациональный организованный характер, а причиненный ими вред иногда не поддается подсчету. It is noted that crimes in the field of computer information, despite their insignificant share in the overall structure of crime, constitute a real threat to the national security of the country, as they increasingly acquire a transnational organized character, and the harm they cause is sometimes not countable.
Стратонов, В. М. Слідчі огляди у злочинах, скоєних з використанням комп’ютерної техніки / В. М. Стратонов, С. О. Захарченко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 49-55
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; огляд місця події; осмотр места происшествия; site inspection; дослідження обстановки; исследование обстановки; study of the situation; розслідування злочинів; расследование преступлений; crime investigation; пошук інформації; поиск информации; search for information; збереження інформації; сохранение информации; saving information; використання комп’ютерної інформації; использование компьютерной информации; use of computer information; комп’ютерні злочини; компьютерные преступления; computer crime