Функції органів внутрішніх справ під час військових дій - Ерназаров, Н.; Ernazarov, N. (Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 198-199, 2023)
Встановлено, що основною функцією органів внутрішніх справ у забезпеченні режиму воєнного стану є протидія внутрішнім загрозам, що досягається вирішенням таких завдань, як боротьба зі злочинністю, особливо її організованими формами; протидія різним проявам тероризму; забезпечення громадської безпеки.

It is established that the main the function of the internal affairs bodies in ensuring the martial law regime is to counteract internal threats, which is achieved by solving such tasks as the fight against crime, especially its organized forms; countering various manifestations of terrorism; ensuring public safety.

Установлено, что основной функцией органов внутренних дел в обеспечении режима военного положения является противодействие внутренним угрозам, что достигается решением таких задач, как борьба с преступностью, особенно ее организованными формами; противодействие разным проявлениям терроризма; обеспечение публичной безопасности.
Ерназаров, Н. Функції органів внутрішніх справ під час військових дій / Назар Ерназаров // Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека», Каф. іноз. мов ф-ту № 4. – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 198-199.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal affairs agencies; органы внутренних дел; воєнний стан; martial law; военное положение; функції; functions; функции