Проблема визначення поняття «управління» в інституті довірчого управління майном - Венедиктова, І. В.; Venedyktova, I. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 344-348, 2002)
Розглянуто форму управління майном, як довірче управління, яка здатна гармонійно поєднати економічні інтереси з правовою моделлю їх забезпечення, спрямувати елементи механізму правового регулювання на економічні процеси, відповідаючи змісту і цілям встановлення управління між суб'єктами цивільно-правових відносин в Україні. The form of property management is considered as trust management, which is capable of harmony to combine economic interests with the legal model of their provision, to direct elements of the mechanism of legal regulation on economic processes, corresponding to the maintenance and the purposes of establishment of management between subjects of civil law relations in Ukraine. Рассмотрена форма управления имуществом, как доверительное управление, которая способна гармонично совместить экономические интересы с правовой моделью их обеспечения, направить элементы механизма правового регулирования на экономические процессы, отвечая содержанию и целям установления управления между субъектами гражданско-правовых отношений в Украине.
The problem of defining the concept of "management" in the institution of trust property management
Проблема определения понятия «управление» в институте доверительного управления имуществом
Венедиктова, І. В. Проблема визначення поняття «управління» в інституті довірчого управління майном / І. В. Венедиктова // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 344-348.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; управління; управление; management; довірче управління майном; доверительное управление имуществом; trust management of property; поняття; понятие; concept; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation