Інститут адвокатури в Україні та європейський досвід - Глобенко, Г. І.; Hlobenko, H. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1533-9213 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 134-136, 2022)
Здійснено порівняльно-правовий аналіз законодавства щодо надання юридичних послуг в Україні, Іспанії і Швеції.

A comparative legal analysis of the legislation on the provision of legal services in Ukraine, Spain and Sweden was carried out.

Проведен сравнительно-правовой анализ законодательства о предоставлении юридических услуг в Украине, Испании и Швеции.
Глобенко, Г. І. Інститут адвокатури в Україні та європейський досвід / Геннадій Іванович Глобенко // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 134-136.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зарубіжний досвід; адвокатура; advocacy; Іспанія; Швеція; Spain; Sweden; Испания; Швеция