Контракт як форма договору в сучасних умовах - Клименко, А. Л.; Klymenko, A. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9587-5827 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 102-105., 2019)
Зазначено, що в процесі реформування чинного законодавства про працю потребує перегляду правове регулювання застосування контракту як виду трудового договору в напряму значного зменшення категорій працівників, з якими може укладатися контракт.

It is noted that in the process of reforming the current labor legislation, it is necessary to revise the legal regulation of the application of the contract as a type of labor contract in the direction of a significant reduction in the categories of workers with whom a contract can be concluded.

Отмечено, что в процессе реформирования действующего законодательства о труде требуется пересмотр правового регулирования применения контракта как вида трудового договора в направлении значительного уменьшения категорий работников, с которыми может заключаться контракт.
Клименко, А. Л. Контракт як форма договору в сучасних умовах / А. Л. Клименко // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 102-105.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; контракт; contract; договор; treaty; особлива форма трудового договору; особая форма трудового договора; special form of employment contract; трудовий договір; трудовой договор; labor contract; форма договору; форма договора; contract form