Основні фактори, що впливають на ефективність виконання працівниками органів внутрішніх справ своїх посадових обов’язків - Мельник, К. Ю.; Melnyk, K. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8960-0234; ResearcherID: J-7829-2016 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 275-281., 2005)
Розглянуто основні фактори, що впливають на ефективність виконання працівниками органів внутрішніх справ своїх посадових обов’язків. Рассмотрены основные факторы, влияющие на эффективность выполнения работниками органов внутренних дел своих должностных обязанностей. The main factors affecting the performance of internal affairs officers by their duties are considered.
Мельник, К. Ю. Основні фактори, що впливають на ефективність виконання працівниками органів внутрішніх справ своїх посадових обов’язків / К. Ю. Мельник // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 275-281.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи внутрішніх справ; органы внутренних дел; посадові обов’язки; должностные обязанности; job responsibilities; виконання посадових обов’язків; fulfillment of official duties; выполнение должностных обязанностей; ефективність виконання посадових обов’язків; эффективность выполнения должностных обязанностей; соціальний захист; социальная защита; social protection; фактори впливу; factors of influence; факторы влияния