Методичні рекомендації щодо проведення огляду місця події за участю представників вибухотехнічної лабораторії експертних підрозділів МВС України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, інших експертних служб - Степанюк, Р. Л.; Stepaniuk, R. L.; Кікінчук, В. В.; Kikinchuk, V. V.; Лозова, С. М.; Lozova, S. M.; Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Степанюк Руслан; Світлана Лозова; Пчеліна Оксана Василівна (Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. – Харків : Стильна типографія, 2017. – С. 448-465, 2017)
Надано методичні рекомендації щодо проведення огляду місця події за участю представників вибухотехнічної лабораторії експертних підрозділів МВС України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, інших експертних служб.

Methodological recommendations are given for the inspection of the scene with the participation of representatives of the explosion-technical laboratory of the expert subdivisions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, the State Emergency Service of Ukraine, and other expert services.

Даны методические рекомендации по проведению осмотра места происшествия с участием представителей взрывотехнической лаборатории экспертных подразделений МВД Украины, Государственной службы по чрезвычайным ситуациям Украины, других экспертных служб.
Keywords: Експертна служба МВС України; вибуховий пристрій; огляд місця події; правоохоронна діяльність; законодавче забезпечення; Экспертная служба МВД Украины; взрывное устройство; осмотр места происшествия; правоохранительная деятельность; Expert service of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; законодательное обеспечение; explosive device; site inspection; law enforcement; legislative support; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Україна. Ukraine. Украина; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания