Роль куратора навчальної групи у формуванні особистості поліцейського на етапі фахової підготовки - Гусаров, С. М.; Gusarov, S. M.; Сергій Гусаров (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 167-169, 2023)
Розглянуто основні напрями виховної діяльності куратора та проаналізовано її особливості на етапі фахової підготовки. Наголошено на значенні національно-патріотичного виховання.

The main directions of the curator's educational activity were considered and its features at the stage of professional training were analyzed. The importance of national-patriotic education is emphasized.

Рассмотрены основные направления воспитательной деятельности куратора и проанализированы ее особенности на этапе профессиональной подготовки. Отмечено значение национально-патриотического воспитания.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; institutions of higher education with specific study conditions; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; фахова підготовка; professional training; профессиональная подготовка; куратор; curator; національно-патріотичне виховання; national and patriotic education; национально-патриотическое воспитание; виховна робота; educational activities; воспитательная работа