Психодіагностичні можливості тесту Г. Хекгаузена для психологічного відбору кадрів до органів внутрішніх справ - Барко, В. І.; Barko, V. I. (Вісник Національного університету оборони України. - 2013. - Вип. 5(36). - С. 164-170, 2013)
Стаття присвячена висвітленню підходів до діагностики мотивації професійного вибору кандидатів на службу в органах внутрішніх справ і представляє результати авторського дослідження психодіагностичних можливостей тесту Хекгаузена.

The article is devoted to main approaches to psychological diagnostic of professional motivation and describes the results of author’s investigation of Heckgauzen’s test diagnostic posibilities.

Статья посвящена рассмотрению подходов к психодиагностике мотивации профессионального выбора кандидатов на службу в органах внутренних дел и представляет результаты авторского исследования психодиагностических возможностей теста Хекгаузена.
Possibilities G. Hekhauzena test for psychological recruitment to the police
Keywords: тест Хекгаузена; психологічна діагностика; мотивація; відбір кадрів; органи внутрішніх справ; Heckhausen test; psychological diagnostic; motivation; personnel selection; internal affairs bodies; психологическая диагностика; мотивация; отбор кадров; органы внутренних дел