Методи правового регулювання інформаційних правовідносин - Панова, І. В.; Panova, I. V.; Панова Ірина Вікторівна (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 252-260, 2011)
Здійснено аналіз сучасних підходів щодо визначення методів правового регулювання інформаційних правовідносин. The analysis of modern approaches in determining the methods of legal regulation of informational legal relations is realized. Осуществлен анализ современных подходов к определению методов правового регулирования информационных правоотношений.
Methods of legal regulation of information relations
Методы правового регулирования информационных правоотношений
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Інформаційне право. Information law. Информационное право; інформаційні правовідносини; информационные правоотношения; informational legal relations; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; методи правового регулювання; методы правового регулирования; methods of legal regulation