Координація як форма забезпечення міжнародного співробітництва у сфері фізичної культури та спорту - Усик, О. О.; Usyk, O. O. (Протидія дезінформації в умовах російської агресії проти України: виклики і перспективи : тези доп. учасників міжн. наук.-практ. конф. (м. Харків, 12-13 груд. 2023р.). - Харків: НДІ ППСН, 2023. - С. 380-381, 2023)
Доведено, що міжнародне співробітництво в сфері фізичної культури та спорту в багатьох випадках передбачає необхідність реалізації комплексних заходів, визначених нашою країною та іншими суб’єктами міжнародних відносин. Це потребує залучення різноманітних суб’єктів як загальнодержавного так і місцевого рівня, адже в окремих випадках потребується виконання тих чи інших операцій в рамках конкретної місцевості, наприклад, будівництво нового закладу фізичної культури, проведення міжнародних змагань тощо.

International cooperation in the field of physical culture and sports in many cases requires the implementation of complex measures determined by our country and other subjects of international relations. This requires the involvement of various subjects at both the national and local levels, because in some cases it is necessary to carry out certain operations within the framework of a specific area, for example, the construction of a new physical culture facility, the holding of international competitions, etc.

Доказано, что международное сотрудничество в сфере физической культуры и спорта во многих случаях предполагает необходимость реализации комплексных мер, определенных нашей страной и другими международными отношениями. Это требует привлечения различных субъектов как общегосударственного так и местного уровня, ведь в отдельных случаях требуется выполнение тех или иных операций в рамках конкретной местности, например строительство нового учреждения физической культуры, проведение международных соревнований и т.д.
Coordination as a form of ensuring international cooperation in the field of physical culture and sports
Keywords: фізична культура та спорт; міжнародне співробітництво; physical culture and sports; international cooperation; coordination; физическая культура и спорт; международное сотрудничество; координация