Заходи адміністративного припинення правопорушень у галузі житлово-комунального господарства - Синельникова, Г. В.; Synelnykova, G. V. (Форум права. – 2013. – № 4. – С. 360–366, 2013)
В межах аналізу заходів адміністративного припинення, як комплексу заходів державного примусу в сфері житлово-комунального господарства, розкрито їх сутність та види. Зроблено акцент на різноманітності повноважень державних органів, які мають право застосовувати вказані заходи в сфері, що досліджується. Звернуто увагу на певні недоліки чинного законодавства.

This article covers the analysis of administrative stopping measures as a complex of the official enforcement measures in the housing and utility sector. The author articulates the concept of these measures, describes their types. Moreover, the author draws attention to the variety of state authorities which have a right to apply the preventive administrative measures in the mentioned field as well as points out some defects in the current legislation.

В рамках анализа мер административного принуждения, как комплекса мер государственного принуждения в сфере жилищно-коммунального хозяйства, раскрыта их сущность и виды. Сделан акцент на разнообразии полномочий государственных органов, которые имеют право применять меры в исследуемой сфере. Обращено внимание на определенные недостатки действующего законодательства.
Administrative Measures of Stopping Offences in the Housing and Utility Sector
Меры административного пресечения правонарушений в сфере жилищно-коммунального хозяйства
Синельникова, Г. В. Заходи адміністративного припинення правопорушень у галузі житлово-комунального господарства [Електронний ресурс]/ Г. В. Синельникова // Форум права. – 2013. – № 4. – С. 360–366 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/FP_index.htm_2013_4_62.pdf.
Синельникова Г. В. "Заходи адміністративного припинення правопорушень у галузі житлово-комунального господарства." Форум права 4 (2013): 360–366.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; житлово-комунальне господарство; housing and utility sector; жилищно-коммунальное хозяйство; адміністративний примус; administrative enforcement remedies; административное принуждение; протидія правопорушенням; противодействие правонарушениям; suppression of offences