Правові засади регулювання дозвільних послуг у нафтогазовому комплексі: питання теорії та практики - Воронін, Я. Г.; Voronin, Ya. H. (Наше право. - 2013. - № 2. - С. 135-140, 2013)
У статті автором зосереджено увагу на розкритті питання щодо розуміння «дозвільних послуг» та проаналізовано норми діючого законодавства, якими врегульовані дозвільні послуги в нафтогазовому комплексі та запропоновані шляхи їх вдосконалення.

In the article an author is concentrate attention on opening of question in relation to understanding of «permissive services» and the norms of current legislation, permissive services in an oil and gas complex and offered ways of their perfection are well-regulated that, are analysed.

В статье автором сосредоточено внимание на раскрытии вопроса относительно понимания «разрешительных услуг» и проанализированы нормы действующего законодательства, которыми урегулированы разрешительные услуги в нефтегазовом комплексе и предложенные пути их совершенствования.
Воронін, Я. Г. Правові засади регулювання дозвільних послуг у нафтогазовому комплексі: питання теорії та практики / Воронін Яків Геннадійович // Наше право. - 2013. - № 2. - С. 135-140.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нафтогазовий комплекс; нефтегазовый комплекс; oil and gas complex; дозвільна діяльність; разрешительная деятельность; permitting activity; дозвільні послуги; разрешительные услуги; permitting services; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation