Особа злочинця як елемент криміналістичної характеристики неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей - Ніколайчук, О. В.; Nikolaichuk , O. V. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 2(17). - С. 109-112, 2017)
Визначено співвідношення кримінально-правової, кримінологічної та криміналістичної характеристики особи злочинця при вчиненні неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей. Досліджено та виокремлено кримінально-правові та криміналістичні ознаки особи, яка вчинила вказані злочини. Здійснено криміналістичну характеристику особи, яка вчинила злочин, передбачений ст. 137 ККУкраїни.

On the basis of analysis of scientific literature defines the ratio of criminal law, forensic and criminological characteristics of the offender committing the improper performance of duties to protect life and health of children. Investigated and singled out criminal and forensic features of the person who committed these crimes. Done forensic characterization of the person who committed the crime under Art. 137 of the Criminal Code of Ukraine.

Определено соотношение уголовно-правовой, криминологической и криминалистической характеристики личности преступника при совершении ненадлежащего исполнения обязанностей по охране жизни и здоровья детей. Исследованы и выделены уголовно-правовые и криминалистические признаки лица, совершившего указанные преступления. Осуществлена криминалистическая характеристика лица, совершившего преступление, предусмотренное ст. 137 УК Украины.
Offender as part of the forensic characteristics of improper performance of duties to protect life and health of children
Личность преступника как элемент криминалистической характеристики ненадлежащего исполнения обязанностей по охране жизни и здоровья детей
Keywords: особа злочинця; криміналістична характеристика; кримінально-правова характеристика; неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей; person of the criminal; forensic characterization; criminal legal characteristic; improper performance of duties regarding the protection of children's life and health; личность преступника; криминалистическая характеристика; криминально-правовая характеристика; ненадлежащее исполнение обязанностей по охране жизни и здоровью детей