Адміністративно-правовий статус керівника територіального управління Державного бюро розслідувань : дисертація - Курепін, Р. Ю.; Kurepin, R. Yu. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2024)
Дисертаційну роботу присвячено визначенню сутності та розкриттю особливостей адміністративно-правового статусу керівника територіального управління Державного бюро розслідувань, а також розробленню пропозицій і рекомендацій, спрямованих на вдосконалення адміністративного законодавства, у нормах якого закріплюється правовий статус керівників територіальних управлінь досліджуваного відомства.

The thesis is devoted to defining the essence and disclosing the peculiarities of the administrative and legal status of the head of a territorial department of the State Bureau of Investigation, and also to developing proposals and recommendations aimed at improving administrative legislation which enshrines the legal status of heads of territorial departments of the agency under study.
Administrative and legal status of the head of a territorial department of the State Bureau of Investigation
Keywords: Дисертації. Dissertations; Україна; Dissertations; 081 – Право; Державне бюро розслідувань; правоохоронні органи; правовий статус; правове регулювання; завдання; функції; компетенція; повноваження; зарубіжний досвід; адміністративне законодавство; State Bureau of Investigation; law enforcement agencies; legal status; legal regulation; foreign experience; administrative legislation; Государственное бюро расследований; правоохранительные органы; Украина; Ukraine; адміністративно-правове регулювання