Деякі питання вдосконалення правового регулювання діяльності науково-педагогічних та наукових працівників закладів вищої освіти системи МВС України - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Костянтин Бугайчук (Актуальні питання теорії та практики в галузі права, освіти, соціальних та поведінкових наук – 2020 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 23-24 квіт. 2020 р.) : у 2-х т. – Чернігів, 2020. – Т. 2. – С. 33-37, 2020)
У тезах доповіді розглядаються деякі питання вдосконалення правового регулювання діяльності науково-педагогічних та наукових працівників закладів вищої освіти системи МВС України.

The abstracts of the report consider some issues of improving the legal regulation of the activities of scientific, pedagogical and scientific workers of higher education of the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; науково-педагогічні працівники; правове регулювання діяльності; наукові працівники; научно-педагогические работники; правовое регулирование деятельности; научные работники; scientific and pedagogical workers; legal regulation of activity; researchers; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; заклади вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України