Народовладдя Галицько-Волинської держави у наукових поглядах вітчизняних дослідників ХІХ ст. - Сворак, С. Д.; Svorak, S. D. (Форум права. - 2012 - № 4. - С. 792–798, 2012)
Проаналізовано трансформацію народовладних інститутів у Галицько-Волинській державі через призму державно-правових поглядів дослідників ХІХ століття.

Transformation of institutions of democracy in the Galicia-Volyn Country through the prism of public and legal views of researchers of the ХІХ century is analyzed.

Проанализирована трансформация народовластных институтов в Галицко-Волынском государстве сквозь призму государственно-правовых взглядов исследователей ХІХ в.
People's Power of the Galitsko-Volynsk State in Scientific Views of Domestic Explorers ХІХ Century
Народная власть Галицко-Волынского государства в научных взглядах отечественных исследователей ХІХ в.
Сворак, С. Д. Народовладдя Галицько-Волинської держави у наукових поглядах вітчизняних дослідників ХІХ ст. / С. Д. Сворак // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 792–798 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012- 4/12ccdvdc.pdf.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; народовладдя; народовластие; democracy; Галицько-Волинська держава; державно-правові погляди; государственно-правовые взгляды; Галицко-Волынское государство; Galitsko-Volynsk State