Інформаційно-пізнавальні можливості криміналістичної техніки - Стратонов, В. М.; Stratonov, V. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 56 - 58, 2002)
Пропонуються до розгляду деякі інформаційно-пізнавальні засоби й методи, які вже використовуються для збирання та дослідження доказової інформації (не розкриваючи їх змісту і методику застосування), та виносяться на обговорення деякі з них. Предлагаются к рассмотрению некоторые информационно-познавательные средства и методы, которые уже используются для собирания и исследования доказательственной информации (не вскрывая их содержания и методику применения), и выносятся на обсуждение некоторые из них. Some information and cognitive tools and methods that are already used for the collection and study of evidence (without disclosing their content and methods of application) are proposed for consideration, and some of them are submitted for discussion.
Стратонов, В. М. Інформаційно-пізнавальні можливості криміналістичної техніки / В. М. Стратонов // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 56 - 58
Keywords: криміналістична техніка; криминалистическая техника; комп'ютерна техніка; компьютерная техника; дослідження доказової інформації; исследование доказательственной информации