Суб’єктивні публічні права приватних осіб - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Право і безпека. - 2010. - № 2 (34). - С. 52-55, 2010)
Розглянуто суб’єктивні публічні права приватних осіб. Наведено класифікації таких прав за різними критеріями. Subjective public rights of private people are considered. Classification of such rights according different criteria is presented. Рассмотрены субъективные публичные права частных лиц. Приведены классификации таких прав по разным критериям.
Subjective public rights of private people
Субъективные публичные права частных лиц
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб'єкти адміністративного права; субъекты административного права; subjects of administrative law; суб’єктивні публічні права; субъективные публичные права; subjective public rights; класифікація; классификация; classification