Юридична відповідальність працівників поліції: поняття, види - Калєніченко, Л. І.; Kalenichenko, L. I.; Калєніченко Лідія Іванівна (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 219-221., 2020)
Зазначено, що до працівників Національної поліції України можуть бути застосовані такі види юридичної відповідальності: кримінальна, адміністративна, цивільно-правова, матеріальна, дисциплінарна. Указано, что к работникам Национальной полиции Украины могут быть применены следующие виды юридической ответственности: уголовная, административная, гражданско-правовая, материальная, дисциплинарная. It is indicated that the following types of legal liability can be applied to employees of the National Police of Ukraine: criminal, administrative, civil, material, disciplinary.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; юридична відповідальність; юридическая ответственность; legal responsibility; працівники органів Національної поліції; работники органов Национальной полиции; employees of the National Police; відповідальність працівників поліції; ответственность работников полиции; responsibility of the police